JELLEMZŐK

A Dove Pure Care Dry Oil azoknak ajánlott, akik szép és egészséges hajat szeretnének egyaránt. A termék simít és csillogást biztosít. Továbbá fontos ásványokat és vitaminokat szállít, a haj szerkezet megfelelő felépítéséhez. Védi a hajat a külső káros tényezőktől, napsugaraktól, valamint mechanikai és vegyi sérülésektől. A Dove Pure Care Dry Oil puhítja a hajat és jobb állapotba helyezi.

HASZNÁLAT

A Dove Pure Care Dry Oil használata nagyon könnyű. Csupán néhány afag a tenyerünkben elegendő egy egész kezelés végrehajtásához. Utána oly módon fésüljük a kozmetikumot, hogy az folyós legyen. Utána szárítsuk meg a hajat és szokás szerint stilizáljuk. Az ’is jó, ha a Dove Pure Care Dry Olajt samponozás után felvisszük, hogy puhaságot és ragyogást kapjunk. Az olaj egyéb hajápoló termékekbe is hozzáadható.

ÖSSZETÉTEL

A Dove Pure Care Dry Oil valamennyi hozzávalót é szilikont tartalmaz. A makadámia olaj, kókuszolaj és napraforgóolaj mind vitaminokat és ásványokat szállítanak. A termék’összetételében van még folyékony viasz, illat és színezékek.

FORMULA, ILLAT ÉS SZÍN

A Dove Pure Care Dry Oilajnak könnyed formulája van, amiért nem’nehezíti le a hajat és nem gubancolódik. Világos árnyalata van és gyenge illata, ami felvitel után azonnal eltűnik.

ELŐNY:

HÁTRÁNY:

számos természetes növényi olajt tartalmaz

védi a hajat az UV sugaraktól és magas hőmérséklettől

hajmosás előtt é sután is alkalmazható

nem nehezíti le a hajat és a haj nem gubancolódik

vitaminokat és ásványokat szállít

népszerű

  • folyékony viaszt tartalmaz